Drept Societar şi Comercial


Oferim consultanţă în vederea inființării unei societăţi, inclusiv întocmirea documentelor constitutive ale acesteia, a contractelor de asociere în participaţiune, aspecte privind guvernanta corporativă, acţiuni, situatii legate de reglementare şi comformitate, inclusiv conformitatea cu Directivele Uniunii Europene, reorganizare  comerciala.

De asemenea, oferim consultanță specializată în cadrul celor mai ample şi complexe tranzacţii – cele mai frecvente fiind tranzacţiile având perspectivă transfrontalieră. Echipa noastră reprezintă numeroşi clienți internaţionali din domenii corporatiste şi bancare, fonduri de investitii, asigurându-le suport în toate tipurile de aspecte juridice, de la activităţile de zi cu zi până la tranzacţii de amploare.

Casa noastră de avocatură oferă consultaţii comerciale generale, sprijin în întocmirea, negocierea şi finalizarea diferitelor contracte comerciale, atât de drept international public cât și privat, in conformitate cu legislația în vigoare.Cabinet Avocat "Carmen Cretu" se bucura de numeroase aprecieri si multumiri
5 (★★★★★) bazate pe evaluarile a 182 de clienti.