english | romana

Consultanta juridica


Casa de Avocatură „Carmen Crețu“ își desfășoară, în mod independent, activitatea pe piața juridică din România.


Oferim consultanță în domeniile dreptului corporatist și comercial, M&A, tranzacțiilor transfrontaliere, imobiliar, bancar & financiar, piețelor de capital, dreptul muncii, asigurărilor, serviciilor fiduciare, transportului și aviației.

Suntem o echipa aptă să ofere clienților noștri servicii furnizate de parteneri, cunoștințe locale la onorarii locale și confort în privința soluționării tranzacției. Ne concentram asupra tuturor proiectelor și activităților de consultanță prin abordarea unei atitudini proactive.

Având o experiență de peste 10 ani, scopul nostru este să fim mai determinați, mai receptivi și inventivi decât concurenții noștri.

Modul de abordare a relațiilor cu clienții se bazează pe perspectiva diversificată și atotcuprinzătoare a fiecărei tranzactii, pe strategiile particulare și riscurile de piață.
Primul obiectiv pe care îl avem în vedere pentru satisfacerea solicitãrilor clienților este înțelegerea afacerilor acestora, precum și sectoarele, piețele în care aceștia activează. Elaborăm soluții practice pentru situațiile juridice cu care aceștia se confruntă în activitățile cotidiene. Ne ascultăm clienții cu atenție și, beneficiind de o înțelegere realistă a pieței actuale, le acordăm consultanță în contextul strategiilor de afaceri ale acestora; întotdeauna suntem preocupați de realismul comercial nu doar de competența juridică.

Plecând de la aceste principii, propunem soluții rapide, concrete și creative nu numai pură teorie juridică, dar si o perspectivă asupra afacerii.

Garantăm confidențialitatea, întrucât oferim servicii private și sofisticate clienților noștri, asigurându-ne că fiecare client primește consiliere la cel mai înalt și calificat nivel profesional.

We are not afraid to talk business. Talk to us!
Professionals for professionals.


Cabinet Avocat "Carmen Cretu" se bucura de numeroase aprecieri si multumiri
5 (★★★★★) bazate pe evaluarile a 182 de clienti.